FRI FRAKT

Ved kjøp over

800kr

VI HAR BLITT STERKERE

Fremgang og utvikling er sjelden smertefritt, det er derfor en stor glede å annonsere at Tech Nutrition med nye eiere satser sterkere enn før og har gjort nødvendige endringer for å møte fremtiden.Vi er kommet for å bli, og jobber knallhardt for å tilby produkter av høyeste kvalitet til tenningsinteresserte personer også i fremtiden.

PRODUKTUTVIKLING

Utvikling av avanserte produkter krever høy kompetanse og en glød for oppgaven. Det innebærer å bruke de beste råvarene, de mest kompetente samarbeidspartnerne og de mest potente virkestoffene. Og ikke minst krever det forståelse for hvordan livet med prestasjonsfokus og fysiske målsettinger fungerer. Med over 20 års erfaring og de beste folkene på laget, gleder vi oss til å ta fatt på oppgaven med å føre Tech Nutrition produkter og kompetanse inn i fremtiden.

NYE VISJONER

Det er mange år siden visjonen ble skapt, men etter 19 års erfaring med sportsernæring og kunnskapsformidling, er vi stolte av å kunne fortsette leveranser av kvalitetsrike produkter til treningsglade mennesker i hele landet. Produkter vi med glede også benytter oss av selv. Men tiden er inne for å ta et skritt videre.. Tiden var inne for å fokusere enda sterkere på våre kunder og kvalitet. Vi har som et ledd i kvalitetsforbedringen flyttet vår produksjon til ISO sertifisert anlegg for å kunne være i front med kvalitetssikring av våre produkter. Dette frigjør resurser til å utvikle spennende, nyttige og prestasjonsøkende produkter inn i fremtiden. Og det viktigeste av alt er at vi forsikrer oss om at vi fokuserer på å ivareta alle våre kunder på en positiv og oppriktig måte.På tn.no finner du alle premium produktene fra Tech Nutrition og energien alle elsker fra FRES. Vil du vite mer om forskjellene kan du lese mer her

Vi er kanskje ikke størst, men målet er å være sterkest!

Kontakt oss på: [email protected] eller telefon 23 13 38 75

Åpningstider:

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag stengt

Kontonummer:8101.41.61996

Org. nr.: 916 938 497

Adresse:

Tech Nutrition Norge AS

Borgeskogen 47

3160 Stokke